Roadmap

We zijn gestart met het verkennen van het thema seksuele straatintimidatie als onderdeel van onze roadmap. Om dit aan te pakken, hebben we besloten een korte film te maken en daarvoor studenten van de HKU te interviewen. Uit privacyoverwegingen worden deze interviews niet online gedeeld.

 

Om de focus te bepalen, hebben we een afweging gemaakt en besloten ons te concentreren op seksuele straatintimidatie, gezien dit brede onderwerp. We begonnen het creatieve proces met het maken van een mindmap, storyboard en een brainstormsessie.

 

Vervolgens ontwikkelden we een pakkende slogan: “Ben jij al door de vleeskeuring heen?” Deze slogan hebben we overal doorgevoerd, zo wordt het pakkend en herkend. We voerden interviews met studenten, namen het materiaal op en bewerkten het tot een samenhangende korte film.

 

Om onze boodschap verder te verspreiden, hebben we een poster campagne opgezet en verschillende social media posts gemaakt. Door deze stappen chronologisch te volgen, hebben we een effectieve aanpak ontwikkeld om bewustzijn te creëren rond seksuele straatintimidatie.